TAEKWONDO TEAM ULQINI: SUKSES I MADHË NË TURNEUN NË PRISHTINË

Gjatë vikendit me datë 24.04.2022 në Prishtinë u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së “3rd KOSOVA OPEN 2022”.
Turneu mblodhi rreth 450 sportistë, 30 ekipe nga 12 vende. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 24 sportistë.
Ekipi nga Ulqini sjell 19 medalje, 🥇15 të arta,🥈 tre të argjendit,🥉 një të bronzit, tre trofe 🏆🏆🏆dhe dy çmime personale. Me medalje u kurorëzuan sportistët:
🥇Eren Karaminxhoja, Nermin Sulejmani, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Amella Nuti, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Amra Dushku, Iman Lihari, Herona Avdiq, Hava Malokraja, Noar Mavriq, Ajan Brashnjani, Sara Doda, Ensar Doda.
🥈Erdi Resulbegoviq, Riad Dervishi, Adna Sulejmani.
🥉Denis Çobi.
Në renditjen sipas kategorive klubi i Taekwondo-së Ulqini u rendit në vendin e parë për kategorinë CHILDREN🏆 dhe CADET🏆 dhe vendi i dytë 🏆në renditjen e përgjithshme.
Sportistja Amra Dushku u shpall garuesja më e suksesshme në kategorinë Junior, po ashtu dhe garuesi Nermin Sulejmani u shpallën garuesi më i suksesshëm në kategoritë Children.
Falënderojmë kompaninë HANA TOURS për përkrahje ndaj klubit tonë.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e