Taekwondo: TETË MEDALJE PËR ULQINAKËT NË KAMPIONATIN BALLKANIK

Balkan TawkwondoPërfaqësim dinjitoz i sportistëve nga ekipi i Taekwondo-së Ulqini në kampionatin Ballkanik me përfaqësuesen e Malit të Zi të cilët grumbulluan 8 medalje ballkanike.
Gjatë vikendit me datë 13-15.09.2019 në Bullgari në qytetin e Samokovit u mbajt kampionati Ballkanit për të gjitha kategoritë në të dy disiplinat ndeshje dhe forma. Në këtë kampionat u paraqitën 12 shtete me 660 garues. Përfaqësuesja e Malit të Zi udhëtojë me 26 sportistë. Nga klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitën 11 sportistë. Përfaqësuesja e Malit të Zi fitoj gjithsejtë 12 medalje ndërsa 8 prej tyre i takuan sportistëve nga Ulqini të cilët dhanë një kontribut të lartë për përfaqësuesen e Malit të Zi. Ky është një sukses i shkëlqyeshëm për klubin tonë dhe për sportin e Ulqinit në përgjithësi.
Në disiplinën e Formave të suksesshëm ishin sportistet:
Sumeja Bisha e cila në kategorinë (team junior) fiton medaljen e artë.
Medina Kanaqeviq fiton dy medalje Ballkanike në kategorinë (Individual dhe Pair).
Në disiplinën e ndeshjeve të suksesshëm ishin sportistët:
Sara Kraja kampione e Ballkanit medalje e artë për të dytin vit me radhë.
Arta Ismailaga nënkampione e Ballkanit medalje argjendi po ashtu për të dytin vit me radhë.
Bledar Kasmi nënkampioni i Ballkanit medalje argjendi.
Enes Dushku, Amella Nuti i fituan ndeshjet e para mirëpo u ndalen në ndeshjen e dytë dhe kështu fituan vendet e treta, medalje bronzi.
Falënderojmë prindërit për mbështetjen e nxënësve si dhe sponsorët që na lehtësuan që këtë rezultate të arrihen me sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit