Taekwondo: TRE MEDALJE TË ARTA PËR ULQININ NË KAMPIONATIN BALLKANIK

Gajtë fundjavës që lamë pas me datë 27-28.11.2021 në Bukuresht të Rumanisë u mbajtën dy aktivitete shume të rëndësishme për sportin olimpik të Taekwondo-së. Të shtunën me datë 27.11.2021 u mbajtë turneu ndërkombëtarë “GEN 24” i nivelit E2 që ka të bëjë me grumbullimin e pikëve e cila shërben për rang listën botërore.
Ndërsa të dielen me datë 28.11.2021 u mbajtë kampionati Ballkanik për 13 shtetet e Ballkanit. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën rreth 600 garues nga 11 vendet e Ballkanit. Në këto dy aktivitete u paraqit edhe përfaqësuesja e Malit të Zi e në mesin e tyre edhe gjashtë sportistë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini.
Në turneun “GEN 24” sportistët nga Taekwondo Ulqini arritën të fitojn 4 medalje. Me medalje të artë u kurorzua sportistja:
🥇Sara Kraja me tre ndeshje të fituara e cila i siguron vehtes pikë të vlefme në listën e rënditjes botërore.
Me medalje të argjendit u kurorzuan sportistet:
🥈Merisa Malokraja me dy ndeshe të fituara,
🥈Enes Dushku me një ndeshje të fituar.
Me medalje të Bronzin u kurorzua:
🥉Arta Ismailaga poshtu me një ndeshje të fituar,
Në kampionatin Ballkanik, sportistët nga klubi i Taekwondo-së Ulqini arritën një rezultat jashtzakonishtë të lartë ku tre sportist nga ky klub u shpallen kampion të Ballkanit.
Kampion të Ballkanit për vitin 2021 me nga tre ndeshje të fituara u shpallen sportistet:
🥇Sara Kraja
🥇Arta Ismailaga
🥇Enes Dushku.
Me medalje të bronzit u kurorzua sportistja:
🥉Amra Dushku
Ishte një rrugë e lodhshme dhe e mundishme mirpo në fund jemi shumë të lumtur me paraqitjen e sportistëve tanë dhe me rezultatin e arritur.
Falenderojmë të gjithë ata që na përkrahen në këtë drejtim.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tiranë: MIRËNJOHJE PËR HAJDINAGËN

Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga ka marrë sot një mirënjohje të vlefshme në Tiranë. Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë falënderoi Hajdinagën për kontributin e tij në promovimin e vlerave historike, kulturore dhe

Tiranë: MIRËNJOHJE PËR HAJDINAGËN
Tiranë: MIRËNJOHJE PËR HAJDINAGËN

Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga ka marrë sot një mirënjohje të vlefshme në Tiranë. Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë falënderoi Hajdinagën për kontributin e tij në promovimin

E.Bakalli: PROBLEMET E ARSIMIT TË ROMËVE DHE EGJIPTIANËVE NË ULQIN
E.Bakalli: PROBLEMET E ARSIMIT TË ROMËVE DHE EGJIPTIANËVE NË ULQIN

Edhe pse ekzistojnë programet e shumta të shtetit i cili, përmes bashkëpunimit me partnerët ndërkombëtarë dhe sektorin civil, punon për integrimin më cilësor të romëve dhe përmirësimin e gjendjes së përgjithshme

Shoqata e Gazetarëve: Dijana Dukaj fituese e çmimit për gazetarët e rinj
Shoqata e Gazetarëve: Dijana Dukaj fituese e çmimit për gazetarët e rinj

Me rastin e 23 janarit, Ditës së Gazetarisë në Mal të Zi, Shoqata e gazetarëve, ka shpërblyer gazetarët më të mirë. Në mesin e laureatëve është edhe gazetarja e RTMZ, Dijana Dukaj, e cila fitoi çmimin

Deti ynë: PESHK KA PAK, POR KAPET KALLAMARI ME PESHË MBI 1.3 KG
Deti ynë: PESHK KA PAK, POR KAPET KALLAMARI ME PESHË MBI 1.3 KG

Tash disa muaj peshkatarët e Ulqinit, njëjtë si në tërë Adriatikun, ankohen për peshkim të dobët. Mirëpo, në det dalin, sepse kjo është jeta e tyre. Në këtë periudhë të vitit kapen kallamarit të cilët

Qeveria e Malit të Zi: RRITEN KONTROLLET E MASAVE EPIDEMIOLOGJIKE GJATË FUNDJAVËS
Qeveria e Malit të Zi: RRITEN KONTROLLET E MASAVE EPIDEMIOLOGJIKE GJATË FUNDJAVËS

Ministria e Shëndetësisë, Drejtoria për Punë Inspektuese dhe Drejtoria e Policisë edhe këtë javë, nga e premtja deri të dielën mbrëma, do të ndërmarr aksionin e kontrollit të respektimit të masave epidemiologjike