Taekwondo Ulqin: 6 TË ARTA NË “SKOPJE OPEN”

IMG_0287_resizeNjë tjetër sukses për Taekwondo Ulqinin.
Gjatë vikendit me datë 21.04.2018 në Shkup u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së “Skopje open” 2018. Ky aktivitetë sportiv mblodhi 530 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 10 garues. Taekwondo Ulqini fitojë 8 medalje, 6 të arta dhe 2 medalje të argjendit. Garuesit patën me nga 2 dhe 3 ndeshje të fituara.
Me medalje të arta u kurorzuan:
Merisa Malokraja
Arta Ismailaga
Enes Dushku
Sara Kraja
Bledar Kasmi
Amar Bakalli
Medalje argjendi fituan garuesit:
Amella Nuti
Mervana Mucaj
Falënderojmë prindërit e garuesve e poashtu edhe sponsorët tanë të cilët na mundësuan pjesëmarrjen në këtë aktivitet sportiv “Skopje Open”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…