Taekwondo Ulqin: DY GARUESE NË TURNE NË SUEDI

Gjatë vikendit me datë 30 prill dhe 01 maj në qytetin e Stokholmit u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, Sweden Open 2022 të nivelit G2/E2 nivel ky që ka të bëjë për grumbullimin e pikëve që shërbejnë për rang listën botërore dhe për Lojërat Olimpike.

Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u paraqitën 1066 sportist nga 58 vende. Ulqini u paraqit me dy sportiste Sara Kraja dhe Arta Ismailaga.

Arta pati një paraqitje të mirë e cili arrine të fitoj dy ndeshje kunder Suedisë dhe Greqisë, ndërsa në gjysëm finale ndalet nga garuesja tjetër e Greqisë. Me kte ajo kurorzohet me medalje bronzi dhe pikë të vlefshme për rang listën botërore.

Sara Kraja si njëra prej garueseve më e sukseshme nuk arriti që të kaloj ndeshjen e parë e cila në sekondat e fundit humbi me një pikë dallim.

Si do qoftë ne i urojmë shume suksese sportistëve tanë në këtë rrugtim kaq të gjatë ku në vahzdim na presim aktivitete shume të rëndësishme si, European Multi Games, Kampionati Europian për shtetet e vogla dhe kampionati Botëror.

Shpresojmë për më të mirën.

Tkd Ulqini

Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923, 1.137 në hotele, ndërsa 79 të ftuar në kampe

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është