Taekwondo Ulqin: FITUAN 21 MEDALJE NË TURNEUN NË BOSNJE

Të shtunën me datë 19.02.2022 në qytetin Kakanj u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disiplinat, Ndeshje dhe Forma. Turneu mblodhi 520 sportist, 38 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Ulqini u prezantua me 22 sportist.
Rezultati për klubin e Taekwondo-së Ulqini ishte:
🥇 9 medalje të arta, 7 argjendi, 5 medalje bronzi dhe trofeu i vendit të parë në disiplinën e Formave.
Sportistët që u kurorëzuan me medalje janë:
Ajan Brashnjani, 🥇 Enes Dushku🥇Adnan Mekić🥇Berina Mustafa🥇Amel Nuti🥇Adit Dervishi🥇Dorian Vukaj 🥇Amra Dushku🥇Sumeja Bisha
🥈Bledar Kasmi🥈Hakush Fici🥈Adna Sulejmanoviq🥈Erdi Resulbegoviq🥈Berina Kollari🥈Selma Demiri🥈Enes Dushku
🥉Noar Mavriq🥉Fabian Zadrima🥉Nermin Sulejmanović🥉Herona Avdić🥉Amela Nuti
Në renditjen e përgjithshme ekipi i Ulqinit u rëndit i pari duke fituar 🏆trofeun e vendit të parë.🏆
Tkd Ulqini
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe