Taekwondo: ULQINAKËT TË TRETËT NË “TIRANA CHALLANGE”

IMG_0173_resizeEdhe një trofe për Taekwondo Ulqinin. Të dielen me 15.04.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Tirana Challange” 2018. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën mbi 500 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 24 garues. Rezultati për Ulqinit ishte; gjithsejt 20 medalje. Të arta 5 medalje, të argjendit 7 medalje dhe të bronzit 8. Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi kupën e vendit të tretë.
Me medalje të arta u kurorzuan garuesit:
Mervana Mucaj
Sara Kraja
Amella Nuti
Amar Bakalli
Hava Malokraja
Medalje të argjendit
Enis Kurti
Bledar Kasmi
Arta Ismailaga
Amra Dushku
Merisa Malokraja
Harun Dervishi
Mersida Demiri
Medalje të bronzit
Amell Nuti
Edina Kraja
Medina Kanaqi
Isuf Gjenciq
Enes Dushku
Abdullah Dervishi
Besart Kuqi
Jahja Dervishi
Falenderojmë të gjithë ata që kontribuan në sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini. Poashtu falenderojmë mikun Julian Caca për mikëpritje.
Kryetrajneri: Fikret Dushku prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…