Taekwondo Ulqini: 17 MEDALJE NGA TURNIRI NË BOSNJË DHE HERCEGOVINA

Gjatë kësaj fundjave me datë 25.02.2023 në qytetin e Kakanjit u mbajtë turneu ndërkombëtar Kakanj open 2023. Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 640 sportist, 49 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Ekipi nga Ulqini u paraqit me 20 sportist. Suksesi për ekipin nga Ulqini ishte: gjithësejt 🏅17 medalje, 🥇11 të arta, 🥈4 të argjendit, 🥉2 të bronzit dhe 🏆🏆dy trofe.
Medalistët:
🥇Riad Dervishi, Berina Mustafa, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Amra Dushku, Amell Nuti, Denis Coba, Gabriel Jankoviq, Eren Karaminxhoja, Harun Dervishi, Adnan Mekic
🥈Ajan Brashnjani, Hava Malokraja, Enes Dushku, Gani Resulbegu.
🥉Erdi Resulbegu, Noar Mavriq
Sportistët më të sukseshëm në disciplinën e ndeshjes me nga tri ndeshje të fituara, ishin Sara Kraja e cila shpallet sportistja më e sukseshme në kategorinë junior🏆 dhe Eren Karaminxhoja në kategorinë pionir.
Sportistët më të sukseshëm në disciplinën e formave ishin Berina Mustafa dhe Amell Nuti.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun e vendit të parë në disciplinën e formave, dhe trofeun e vendit të dytë në disciplinën e ndeshjeve kategorija junior.
Falenderojmë prindërit për përkrahje dhe sposnsorët, Hana Tours dhe Palata Venezia.

Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht