Taekwondo Ulqini: 20 MEDALJE NË TURNEUN E SARAJEVËS

��Gjatë fundjavës që lamë pas me datë 20.11.2022 në Sarajevë u mbajtë Kupa e Federatës së Bosnës dhe Hercegovinës. Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 680 sportist, 36 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Ekipi nga Ulqini u paraqit me 24 sportist. Suksesi për ekipin nga Ulqini ishte: gjithësejt 20 medalje��, 12 të arta ��, 4 të argjendit��, 4 të bronzit��dhe tre trofe������.
��Riad Dervishi, Berina Mustafa, Hakush Fici, Merisa Malokraja, Amra Dushku, Enes Dushku, Amell Nuti, Denis Coba, Erdi Resulbegu, Ajan Brashnjani, Gabriel Jankoviq, Dion MUstafa.
��Dorian Vukaj, Eldar Muca, Sara Kraja, Hava Malokraja.
��Amella Nuti, Ardit Dervishi, Harun Dervishi, Denis Coboviq.
Sportisti më i sukseshëm në disciplinën e ndeshjes ishte Hakush Fici me katër ndeshje të fituara.��
Sportistja më e sukseshme ishte Amra Dushku e cila shpallet më e sukseshme e turneut në disciplinën e formave.��
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun�� e Bosnës në disciplinën e formave, dhe trofeun ��e vendit të tretë në disciplinën e ndeshjeve kategorija kadet të rinj.
Falenderojmë prindërit për përkrahje dhe sposnsorët.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja