Taekwondo Ulqini: 21 MEDALJE NË KAMPIONATIN E MALIT TË ZI

Të dielën me datë 09.10.2022 në Gollubovc u mbajtë Kampionati i Malit të Zi në sportin e taekwondo-së për të dy disciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë kampionatë u paraqitë edhe klubi i Taekwondo-së Ulqini me 45 sportist. Taekwondo Ulqini arriti edhe një suksesë tjetër.
Në disciplinën e ndeshjeve u arritë rezultati si më poshtë:
🥇Plotë 13 kampion Shtetëror u shpallën nga klubi i taekwondo-së Ulqini për vitin 2022.
🥈Gjashtë nënkampion dhe dy sportist fituan medalje bronzi🥉.
Në rënditjen e përgjithëshme në disciplinën e ndeshjes Ulqini u rëndit i treti i cili shpërblehet me trofeun🏆 e vendit të tretë.

Në disciplinën e formave, Ulqini arriti këtë rezultat.
Gjithësejt 🥇17 kampion shtetëror për vitin 2022,
🥈7 nënkampion shtetëror dhe një medalje bronzi🥉.
Në rënditjen e përgjithëshme në disciplinën e formave ekipi nga Ulqini u shpall kampion i Malit të Zi për vitin 2022 duke u shpërblz me kupën 🏆e vendit të parë.

Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic