Taekwondo Ulqini: AMELLA NUTI GARUESJA ME MIRË E TURNEUT NË PODGORICË

IMG_0350_resizeKlubi i Taekwondo-së Ulqini është fitus i kupës së turneut ndërkombëtarë “Podgorica open” për vitin 2018. Sot me datë 29.04.2018 në Podgoricë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne u paraqitën afër 400 garues kryesishtë nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 34 garues në të gjitha kategoritë. (pionir, kadet, junior dhe senior). Rezultati për Taekwondo Ulqinin është gjithësejt 28 medalje, prej tyre 10 medalje të arta, 10 medalje të argjendit, 8 medalje të bronzit dhe tri kupa. Garuesja më e suksesshme e turneut shpallet Amella Nuti me tre ndeshje të fituara.
Me medalje të arta u kurorzuan garuesit:
Edina Kraja, Medina Kanaqeviq, Amra Dushku, Amella Nuti, Harun Dervishi, Bledar Kasmi, Enes Dushku, Besart Kuqi, Mervana Mucaj, Sofjan Beci.
Me medalje të argjendit u kurorzuan garuesit:
Fiona Kraja, Egzon Lika, Amrudin Hoxha, Sumeja Bisha, Jahja Dervishi, Abdullah Dervishi, Mersida Demiri, Merisa Malokraja, Sara Malokraja, Hava Malokraja.
Me medalje të bronzit u kurorzuan garuesit:
Dion Mustafa, Amell Nuti, Hakush Fici, Isuf Gjenciq, Erblind Avdiu, Enis Kurti, Amar Bakalli. Arta Ismailaga.
Sipas Kategorive klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton kupën e vendit të parë në kategorinë e pionirëve dhe kupën e vendit të dytë në kategorinë Juniorëve. Ndërsa në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini shpallet kampion i turneut duke fituar kupën e vendit të parë.
Falenderojmë prindërit e garuesve për kontributin e tyre, si dhe Komunën e Ulqinit. Falenderojmë anëtarët e komisionit për sport pranë komunës së Ulqinit z. Asllan Llunji, z. Arijan Lamoja dhe z. Alban Gjoni për përkrahjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit