Taekwondo: ULQINI FITON TROFEUN E TIRANËS

IMG_3814_resizeTë shtunën me datë 23.11.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “TIRANA TROPHY” 2019 në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy diciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet sportiv të Taekwondo-së morën pjesë 4 shtete me afër 400 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 35 garues në të dy konkurrencat. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini shpallet kampion duke fituar trofeun e Tiranës. Garuesi më i sukseshëm Bledar Kasmi me tri ndeshje të fituara.

Diciplina e ndeshjes, me medalje u shpërblyem sportistët:
Vesa Dervishi, Enes Dushku, Amra Dushku, Albjon Hykaj, Emir Kaleziq, Medina Kanaqeviq, Bledar Kasmi, Sara Kraja, Hava Malokraja, Mervana Muçaj, Amell Nuti, Nehar Dabi.
 Daris Xhurreta, Hana Tivari, Hadi Resulbegu, Ensar Ravja, Ardit Kanaqi, Arta Ismailaga, Hakush Fici, Mersida Demiri.
 Edina Kraja, Enis Kurti, Merisa Malokraja, Amella Nuti, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Harun Jahja.

Diciplina e Formave me medalje u shpërblyen sportistët:
 Hadi Resulbegu, Arta Ismailaga, Dion Mustafa, Hana Tivari, Ardit Dervishi, Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq.
 Merisa Malokraja, Amrudin Hoxhiq, Sara Kraja, Amra Dushku.
 Sara Dervishi, Vesa Dervishi, Edina Kraja.

Rënditja e përgjithëshme sipas kategorive:
 Vendi i parë diciplina e Formave.
 Vendi i parë kategoria Kadet.
 Vendi dytë kategoria Fëmijë.
 Trofeu i vendit të parë në klasifikim të përgjithëshëm

Falenderojmë prindërit dhe sponsorët për përkrahje.

Taekwondo Ulqini
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer