Taekwondo: ULQINI KAMPION I DYFISHTË I MALIT TË ZI

IMG_1509_resizeSot me datë 13.05.2018 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve në të dy diciplinat Forma dhe Dyluftim.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 29 garues në të dy diciplinat. 25 garues dolën të suksesshëm. Në diciplinën e ndeshjeve nga klubi i Taekwondo-së Ulqini dolën plotë 10 kampion të Malit të Zi. Garusit më të sukseshëm ishin Bledar Kasmi me katër medalje të arta, Merisa Malokraja me tri medalje të arta dhe Amella Nuti me tri ndeshje të fituara. 
Medaljet e arta i fituan garuesit:

Amar Bakalli Besart Kuqi Arta Ismailaga Mervana Mucaj  Merisa Malokraja Sara Kraja Harun Dervishi Bledar Kasmi Amella Nuti Mersida Demiri 
Medaljet e argjendit i fituan:

 Hadi Resulbegu Erblin Avdiu Jahja Dervishi Erlind Avdiu 
Medaljet e bronzit:

Hava Malokraja Abdullah Dermaja Hakush Fici Enes Dushku Abdullah Dervishi Isuf Gjenciq.
Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion për vitin 2018 duke fituar kupën  e vendit të parë.
Në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini pati këtë suksesë. Gjithësejt 22 medaljet të fituara, 13 medalje të arta 6 të argjendit dhe 3 të bronzit.
Kategoria Individuale kampion fituan garuesit:
Hava Malokraja Bledar Kasmi Amella Nuti Hadi Resulbegu Enes Dushku Merisa Malokraja Arta Ismailaga.
Kategoria Çift:
Vesa Dervishi / Bledar Kasmi
Enes Dushku / Sara Kraja
Kategoria Ekipore:
Harun Dervishi / Hadi Resulbegu / Amar Bakalli
Enes Dushku / Muhamed Ukoshata / Bledar Kasmi
Vesa Dervishi / Amella Nuti / Mervana Mucaj
Arta Ismailaga / Sara Kraja / Merisa Malokraja
Nënkampion: Kategoria Individuale
Sara Dervishi Muhamed Ukoshata Vesa Dervishi Sara Kraja.
Kategoria Çift:
Mervana Mucaj / Hadi Resulbegu
Muhamed Ukoshata / Arta Ismailaga
Medalje bronzi fituan garuesit.
Harun Dervishi Naxhije Hasanaga Mervana Mucaj
Në rënditje të përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini edhe në kategorinë e Formave u shpall  kampion i Malit të Zi për vitn 2018.
Falenderojmë prindërit e garuesve për përkushtimin dhe përkrahjen e tyre të vazhdueshme. Poashtu falenderojmë sponsorët përkrahjen e tyre

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…