TAEKWONDO ULQINI: VENDI I PARË PËR PIONIER NË “TOP TIRANA OPEN”

IMG_0877_resizeGjatë vikendit datë 05.05.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Top Tirana open” 2018, turne në të cilën morën pjesë 530 garues, 50 klube nga 11 shtete. Taekwondo Ulqini u paraqit me 22 garues ku 18 prej tyre ishin të suksesshëm me 10 medalje të arta, 6 medalje të argjendit dhe 2 të bronzit. Në klasifikim të përgjithshëm klubi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendit e parë në kategorinë pionirëve.

Medaljet e arta i fituan garuesit:
Amar Bakalli, Harun Dervishi, Amra Dushku, Bledar Kasmi, Sara Kraja, Enis Kurti, Egzon Lika, Merisa Malokraja Mervana Mucaj,Medina Kanaqi.

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:
Arta Ismailaga, Enes Dushku, Sumeja Bisha, Besart Kuqi, Amella Nuti, Amell Nuti.

Medaljet e bronzit i fituan garuesit:
Mersida Demiri, Fiona Kraja

Si dhe kupa e vendit të parë në kategorinë e pionirëve (Children I – II )

“Falënderojmë të gjithë prindërit për përkrahjen e tyre si dhe sponsorët që na lehtësuan këtë aktivitet sportiv. Nxënësve ju urojmë suksese”, thonë nga ky klub i suksesshëm sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…