Taekwondo Ulqini: VENDI I TRETË NË TURNEUN E BEOGRADIT

Gjatë këtij vikendi me datë 11.03.2023 në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së “Belgrade Omega cup 2023”. Ky aktivitet sportiv i Taekwondo-së mblodhi rreth 800 sportist, 63 ekipa nga 7 vende.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u prezantu me 6 sportist. Pesë prej tyre u dekoruan me medalje.
Medalistët:
��Sara Kraja
��Denis Cobi
��Amra Dushku
��Enes Dushku
��Berina Mustafa
Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendin e tretë ��në kategorin Junior.
Sportistja më e sukseshme ishte Sara Kraja me 4 ndeshje të fituara. Me tre ndeshje të fituara ishin Denis Çobi dhe Enes Dushku i cili në finale u deshtë ta ndërpres ndeshjes për shkak të lëndimit.
Sportistja Arta Ismailaga u ndal në ndeshjen e parë nga sportisja e Serbis e cila ishte edhe fituese e kesaj kategorie.
Amra Dushku dhe Berina Mustafa morën pjesë në disciplinën e Formave.
Falenderoj prindërit për mbështetje maksimale.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”