Taekwondo Uqlini: Dy trofe për klubin e jonë në Bosnjë

Gjatë vikendit me datë 21.05.2022 në qytetin e Visokos u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së në ambient të hapur, për të dy disciplinat Ndeshje dhe Forma. Turneu mblodhi rreth 500 sportistë, 34 ekipe nga 5 vende. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u praqit me 13 sportistë. Ekipi nga Ulqini sjell 12 medalje,
🥇8 të arta,🥈 4 të argjendit dhe dy trofe 🏆🏆 si dhe tre çmime përsonale.
Me medalje u kururozuan sportistët:
Disciplina e ndeshjes:
🥇Arta Ismailaga, Sara Kraja, Amella Nuti, Enes Dushku.
🥈Denis Coboviq, Riad Dervishi.
Forma:
🥇Amra Dushku, Amell Nuti, Adnan Mekic, Nehar Dabi
🥈Berina Mustafa, Ajan Brashnjani
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u rëdit në vendin e parë për kategorin KADET🏆 dhe vendi i dytë 🏆në disciplinën e Formave.
Arta Ismailaga u shpall sportistja më e sukseshme në kategorinë kadet.
Amra Dushku dhe Amell Nuti u shpallën më të sukseshmit në disciplinën e Formave.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja