Takimi në Dublin: ABAZOVIQ NË IRLANDË

Në kryeqytetin e Republikës së Irlandës, Dublin, të hënën dhe të martën mbahet takimi i udhëheqësve të këshillit për punë evropiane të parlamenteve shtetërore. Siç është deklaruar nga Kuvendi i Malit të Zi, në këtë takim marrin pjesë pjesëtarët e shteteve anëtare të familjes së popujve evropian (COSAC).

Në tubimin në Dublin merr pjesë delegacioni parlamentar të cilin e përbëjnë kryetari i Këshillit për integrime evropiane Slaven Radunoviq dhe anëtarët e këtij trupi parlamentar Dritan Abazoviq dhe Jovan Martinoviq, është cekur nga Kuvendi.

Irlanda për momentin ka presidencën e BE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…