Taksistët: TË SHUHET KONKURRENCA E PALIGJSHME DHE TË SIGUROHET PARKINGU

13215378419043_taksiTaksistët e regjistruar të Ulqinit kanë njoftuar që edhe sot, duke i rënë burisë, do të lëvizin nëpër rrugët e qytetit në mënyrë që të paralajmërojnë kompetentët me problemin e konkurrencës së paligjshme.

Mbi 40 anëtarë të shoqatave taksi në këtë komunë thonë që pushteti lokal duhet të ju sigurojë edhe hapësirë parking.

“Disa OJQ ju jepen vendime për punë taksi edhe pse para kësaj kanë marrë përgjigje negative nga Ministria e komunikacionit dhe detarisë”, pohojnë ato duke paralajmëruar radikalizmin e grevës paralajmëruese të deritashme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…