Tash disa ditë: ERË E PADURUESHME NË PORT MILENË

pORT mILENAPër shkak të mosfunksionimit të pompës së zezë në Gjerana e cila ujin e detit e çon deri në basenet e Kripores si dhe të kolektorit të qytetit, situata ekologjike në këtë vendbanim është gjithnjë e më e keqe. Vendasit e Gjeranave pa sukses paralajmërojnë pushtetin lokal që fekalet derdhen në det, ndërsa në të gjithë vendbanimin përhapet erë e keqe, e cila po përzë mysafirët.

Ato theksojnë që kjo është antipropagandë e turizmit në vendbanimin i cili pikërisht jeton nga turizmi.

Drejtori i Ndërmarrjes komunale Fehim Avdiu deklaroi për “Vijesti” që, mbas largimit të prishjes së vogël, kolektori shpejt do të vendoset në funksion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…