Tash tre ditë: MBYLLET PUNKTI I OT

UL-PUNKTOVI-1Me vendim të Inspekcionit të punës tash tre ditë është mbyllur i vetmi info-punkt i Organizatës turistike të Ulqinit i cili punon gjatë gjithë vitit, e i cili ndodhet tek Stacioni i autobusëve.

Arsyeja për vendim të tillë të inspekcionit është mungesa e kontratave të punës tek të punësuarit në atë objekt, Beqir Zati dhe Merita Rexha. Ato kanë refuzuar të nënshkruajnë kontratat e punës me OT, sepse sipas vendimit të Gjykatës themelore, nga fillimi i marsit të këtij viti, është dashur të kthehen në vendet e mëparshme të punës. Kjo vlen edhe për dy punëtor tjerë të cilët ishin të punësuar në OT, Aleksandër Jacoviq dhe Muharem Beqoviq.

Në OT na thanë jo zyrtarisht që nuk e kuptojnë vendimin e inspekcionit që punkti të mbyllet. “Atje me vendimin e drejtorit mund të punojnë secili nga punëtorët të cilët janë tani të punësuar në këtë institucion”, është thënë Portalit UL-info me shpresë që kjo dilemë do të zgjidhet në fillim të javës së ardhshme dhe që punkti do të hapet prapë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do