Të dielën: AKSION I MADH I PASTRIMIT TË PYLLIT TË PISHAVE

Pylli i pishaveNjë grup i qytetarëve të Ulqinit kanë njoftuar që të dielën do të bëhet aksioni i pastrimit të Pyllit të pishave.

Janë të ftuar të gjithë ato që kanë dëshirë që të mblidhen të dielën në ora nëntë tek hoteli “Albatros”.

Siç thuhet, ky është aksioni i parë me radhë për revitalizimin dhe pastrimin e kësaj hapësire pranë detit. “Pylli i pishave po shkatërrohet me vite dhe më në fund erdhi momenti që qytetarët të aktivohen dhe të mbrohet kjo pasuri”, shtohet në apel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…