Të dielën: FILLON GJUETIA NË DHELPRA

184121_lov-na-lisice_fNë terrenet e gjuetisë në Ulqin të dielën, më 5 tetor, fillon gjuetia në dhelpra, e cila do të zgjas deri më 23 shkurt.

Qëllimi është ndalimi i sëmundjes së tërbimit, e që ky aksion të jetë suksesshëm llogaritet që në komunë të Ulqinit duhet të vritet 10 dhelpra.

Siç theksohet, për çdo dhelpër të vrarë do të paguhet kompensimi me vlerë prej 15 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…