Të dielën: HAPJA E “HOLIDAY VILLAGE MONTENEGRO” NË PLAZHIN E MADH

Holiday Village Montenegro KarismaGrupimi “Karsima Hotels & Resorts” paralajmëroi se të dielën, me 3 qershor, do të hapet kompleksi hotelerik “Holiday Village Montenegro” në Plazhin e Madh.

Jozyrtarisht mësohet se këtë akt solemnisht do ta shënojë kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpronari i Grupit Hotelerik Karisma Lubisha – Lubo Krstajiq.

Pas rikonstruktimit të kryer hoteli “Belvi” u kategorizua me katër yje. Ka gjithsej 257 dhoma, 4 pishina, 4 restorante, 4 bare dhe spa qendra, terrenet sportive dhe parqet avanturistike për fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…