Të dielën në mbrëmje: DY INTERVENIME TË ZJARRFIKËSVE

Zjarr, VatraMbrëmë pjesëtarët e Shërbimit të mbrojtjes në Ulqin kishin shumë punë. Rreth orës 20 morën dy lajmërime për shpërthim të zjarrit: në Pinjesh dhe në Ullishtë.

Në Pinjesh shpërtheu zjarri në afërsi të varreve myslimane “Sallaku”. Ekzistonte rreziku që zjarri të përhapet në shtëpinë që ndodhet në afërsi, për ai u lokalizua me intervenim të shpejtë të përfaqësuesve të Shërbimit.

Më shumë punë për zjarrfikësit kishte në Ullishtën e pronarit S.B., sepse, për shkak të terrenit të papërshtatshëm, qasja zjarrit ishte e mundshme vetëm me rezervuarët e shpinës. Mbas dy orë e gjysmë zjarri u fik, ndërsa vetëm një trung i ullirit u dogj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci