Të enjten në Tivar: NATA E SEVDAH-ut

NVO Gajret nga Tivari, me ndihmën e Fondit për pakica të Qeverisë së Malit të Zi dhe ndihmen e Qendrës kulturore të Tivarit, të enjten organizon Natën e sevdah-ut të Safet Drlanit me miq, lajmëron Bar info.

Edhe këtë vit profesori i harmonikës Safet Drlan ka mbledhur në Netët e sevdah-ut shumë emra muzikor, të zhanreve të ndryshme, si: Renata PeraziqEma ÇivoviqTea Shufta, Aleksandra Vojvodiq JovoviqGjulie PelinguMerita Subashiq ShabanoviqDina KukaljTanja SelhanoviqShukrija Zhuti Serhatliq dhe mysafiri special Dragiša Simović.

Nata e sevdah-ut e Safet Drlanit dhe miqëve do të mbahet me 27 qershor (e enjte) nëQendrën kulturore, me fillim në ora 20:00. Hyrja është e lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…