Të enjten: “PANAIRI I LIBRIT“ NË PLLOÇË

Panairi tradicional i librit në Ulqin nis nesër, në Plloçë, dhe do të mbahet deri të dielën, me 20 gusht.

Manifestimi ndërkombëtar “Panairi i Librit – Ulqin 2023” organizohet këtë vit për herë të 22-të.

Panairi organizohet që nga viti 2001 dhe në të marrin pjesë rregullisht ekspozues nga Mali i Zi, Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Bosnja dhe Hercegovina dhe vende të tjera të rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…