Të enjten: PROMOVIMI I NJË LIBRI ME VLERË NGA PROF. JUSUF LIKA

kuadër të Ditës së Komunës së Ulqinit, të enjten e ardhshme, më 30 mars, do të mbahet promovimi i librit “Dasma e Ulqinit” nga profesori Jusuf-Cuf Lika.

Është një vepër e gjithanshme për identitetin e shqiptarëve të Ulqinit, pra pjesë e kulturës, traditës dhe zakoneve të pasura të këtij populli.

Në promovim do të jetë edhe një program i pasur kulturo-artistik me motive nga dasma ulqinake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”