Të enjten: VAZHDIMI I GJYQIT PËR “K1”

Privredni sud, Gjykata ekonomikePara Gjykatës ekonomike në Podgoricë të enjten, më 18 shtator, do të vazhdojë gjykimi kundër komunës së Ulqini për rastin “K1”. Siç mëson Portali Ul-info në këtë seancë gjyqësore do të jenë të pranishëm një sërë zyrtarësh dhe deputetësh nga komuna e Ulqinit.

“Rasti K1”, përndryshe, me vite zvarritet nëpër gjyqësorin malazez. Firma “Rekreaturs”, të cilën më vonë në bursë e bleu “Atlas grupi”, ka paditur komunën e Ulqinit për shembjen e para tre muajve të objekteve në Plazhin e madh të cilët i takonin sindikatës së Kosovës.

Vlera e kërkesës paditëse arriti vlerën prej madje 10,5 milion euro.

Përfaqësuesi ligjor i komunës së Ulqinit Stanko Mariq ka thënë që nuk pret që të enjten do të përfundojë ky proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…