Të gjithë jemi një skuadër: FUSHAT E REJA SPORTIVE NË TIVAR

Vazhdon akcioni “Të gjithë jemi një skuadër”, në kuadër të cilit Tv Vijesti rinovon fushat e basketbollit në 29 shkolla në Mal të Zi. Mbas rinovimit të shkollave të cilat ishin në regjistrin e Ministrisë së arsimit, e cila është partner i Tv Vijesti në këtë projekt, në Tivar janë rinovuar edhe dy fusha shtesë.

Konkretisht, mbas interesimit të madh të fëmijëve për fushën e rinovuar në kuadër të shkollës së mesme “Niko Rolloviq”, kompania “Cerovo” nga Tivari ka vendosur që fëmijëve nga Tivari dhe Sutomore të ju dhuroj edhe dy fusha tjera. Kështu që të premten edhe nxënësit e shkollës “Bllazho Jokov Orllandiq” në Tivar dhe “Kekec” në Sutomore kanë fituar pajisjet për fushat e basketbollit. Në këtë mënyrë, nxënësit, qytetarët, por edhe mysafirët e Tivarit dhe Sutomores gjatë aksionit “Të gjithë jemi një skuadër”, kanë fituar tri fusha të rinovuara të basketbollit”, tha për portalin UL-info ndihmësja e drejtorit të Tv Vijesti Marijana Bojaniq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë