Të hënën: FILLON VITI I RI SHKOLLOR

Boshko Strugar, Bosko StrugarNë shumicën e institucioneve arsimore në Ulqin nesër fillon viti i ri shkollor. Siç na thanë në shkollën “Boshko Strugar”, për nxënësit prej klasës 1-5 mësimi do të fillojë në 13.30, ndërsa nxënësit prej klasës 6-9 në bankat shkollore duhet të jenë në ora 7.30.

Nxënësit e shkollës së mesme “Vëllazërim bashkim” dhe Shkollës fillore “Marshall Tito” duhet të presin edhe shtatë ditë të fillojnë mësimin, për shkak të punimeve ndërtimore në këto institucione.

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka i dërgoi urime të gjithë nxënësve të klasës së parë në territorin e kësaj komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…