Të hënën: HAPET KONVIKTI I NXËNËSVE

shkolla e mesme Ulqin, srednja skola UlcinjNë Ulqin të hënën, në afërsi të Gjimnazit, do të hapet konvikti i nxënësve.

Ky konvikt do të sigurohet me mjetet e organizatës humanitare dhe kulturore “Sulejmanija vakfi” nga Turqia dhe do të mundësohet banimi dhe ushqimi për nxënësit e Gjimnazit nga rrethina e qytetit dhe nga Kraja.

Të hënën po ashtu do të nënshkruhet kontrata për ndërtimin e ndërtesës së konviktit në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…