Të hënën: KONSTITUIMI I KUVENDIT DHE ZGJEDHJA E KRYETARIT TË KOMUNËS

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Anëtarët e koalicionin paszgjedhor të cilët do të formojnë pushtetin e ri në Ulqin, Froca e re demokratike, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv, kanë arritur mbrëmë marrëveshjen që të hënën të mbahen dy mbledhje të përbërjes së re të Parlamentit komunal, mëson Portali UL-info.

Në mbledhjen e parë, e cila do të filloj në ora 10, do të bëhet verifikimi i mandateve dhe do të zgjidhet kryetari i Kuvendit. Pritet që të jetë nënkryetari i Forcës Xhaudet Cakuli.

Një orë më vonë këshilltarët do të mblidhen prapë në mënyrë që të zgjedhin kryetarin e ri të komunës së Ulqinit. Në koalicionin qeverisës është arritur marrëveshja që këtë funksion ta kryej lideri i Partisë demokratike dhe i koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…