Të hënën: NJË PJESË E RANËS PA RRYMË

logo-epcgPër shkak të punëve të planifikuara, më 09.06.2014, të hënën, konsumatorët të cilët furnizohen nga TS 10/0,4 kv “Rana”, rrjeti me tension të ultë kah “Belavista”, do të mbesin pa furnizim me energji elektrike prej orës 08:00 deri në 15:00, është lajmëruar nga Elektrodistribucioni i Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…