Të hënën: PA RRYMË DISA  PJESË TË ULQINIT

Rryma elektrike, StrujaPjesë të komunës së Ulqinit do të jenë nesër disa orë pa rrymë për shkak të vendosjes së sahateve të ri elektronik dhe punimeve në rrjet, njoftohet nga Sistemi elektrodistributiv malazez.

Kështu, nga ora 11 deri në 17, pa rrymë do të jenë një pjesë e Plazhit të madh rreth kanalit të Kripores, Bulevardi Teuta dhe Gjeranat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…