Të marten e ardhshme: DY MBLEDHJE TË KUVENDIT KOMUNAL TË ULQINIT

Kuvendi, Parlamenti, Skupstina, ParlamentKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa ka caktuar për të martën, me 12 nëntor, dy mbledhje të Parlamentit lokal.

Për ora 11 është parashikuar fillimi i mbledhjes në të cilën duhej të shqyrtohen mbi 20 pika por kjo nuk do të ndodh, sepse propozuesi i tyre, kryetari i komunës Nazif Cungu, ka vendosur ti tërheq.

Është paralajmëruar po ashtu që në këtë mbledhje nuk do të marrë pjesë Klubi i këshilltarëve të Forcës së re demokratike, ndërsa nuk është e sigurt a do të marrin pjesë në të këshilltarët e Partisë demokratike të socialistëve.

Nga Partia socialiste popullore është deklaruar që do të kërkojnë që në rend të ditës të vendoset iniciativa e tyre për shkarkimin e kryetarit të komunës.

Dy orë më vonë duhet të filloj mbledhja e re e Kuvendit me dy pika të rendit të ditës: Propozim vendimi për përcaktimin e numrit të këshilltarëve në Kuvendin komunal dhe Propozim vendimi për shkurtim të mandatit të këshilltarëve në Kuvendin komunal.

Ja dhe pikat të cilat ishin në rendin e ditës të mbledhjes së Kuvendit, e nuk do të shqyrtohen:

1. Përgjigje në pyetjen e këshilltarit Mark Shkrela,
2. Propozim Vendimi për Llogarinë përfundimtare të Buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin 2012,
3. Raporti i punës i Kryetarit të Komunës së Ulqinit për realizimin e funksionit të vetëqeverisjes lokale për vitin 2012,
4. Raporti i punës i Agjencisë për ndërtimin dhe zhvillimin e Ulqinit për vitin 2012,
5. Raporti i punës i NP për veprimtari komunale për vitin 2012,
6. Raporti i punës i SHPK RTUL për vitin 2012,
7. Raporti i punës i NP për rritjen dhe mbrojtjen e egërsirave “Ulqini” Ulqin për sezonin e gjuetisë 2012/2013,
8. Raporti i punës dhe financimi për vitin 2012 i Qendrës për kulturë,

9. Raporti për afarizimin e NP “Ujësjellës dhe Kanalizimi” për vitin 2012.

10. Propozim Vendimi për themelimin e SHPK “Resurset” Ulqin,
11. Propozim Vendimi për lirimin nga pagesa e kompensimit për pajimin komunal të tokës ndërtimore për Bashkësinë Islame Ulqin,
12. Propozim Vendimi për blerje me qëllim të kompletimit të PU nr. 94 në zonën A nga PI PDU Ulqini “Qyteti” për lokalitetin “Pinjeshi” për Fevzi Hazbiun,
13. Propozim Vendimi për kompletimin e parcelës urbanistike nr. 109 në zonën B nga PI PDU Ulqini “Qyteti” për Sofraxhiu Muhamet,

14. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim kompletimi të PU 2 PDU “Ulqin – qytet”, lokaliteti Meraja 1 për Latif Gorana.

15.  Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim kompletimi të PU 103 PDU “Ulqin – qytet”, lokaliteti Pinjesh 1 për Parfenov Viktor.

16. Propozim Vendimi për konfirmimin e plotësimit të Planit të vendosjes së objekteve të përkohshme për vitin 2013,
17. Propozim Vendimi për konfirmimin e Vendimit për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për rregullimin e komunikacionit në territorin e Komunës së Ulqinit,
18. Propozim Vendimi për konfirmimin e Vendimit për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për rendin komunal,
19. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Aktvendimin për pushimin e mandatit të Kryeadministratorit Jakup Murati nga Ulqini,
20. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në zgjedhjen e Kryeadministratorit.

21. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për shkarkimin e nënkryetarit të Komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq.

22. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për zgjedhjen e drejtorit të NP “Ujësjellës dhe Kanalizime” Fehim Avdiu.

23. Zgjedhje dhe emërime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 8 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: në periudhën prej ores 8 deri në 14,00 – një pjesë

Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN
Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, me ftesë të kryetarit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, po qëndron sot dhe nesër për një vizitë zyrtare në Mal të Zi. Presidentja Osmani Sadriu