Të marten: FESTA E KRAJES 2013

Manifestimi tradicional “Ditët e kulturës dhe të sportit ne Krajë”, ndryshe e njohur si “Festa e Krajës”, ashtu si tani e 20 vite me radhë, nën organizimin e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi -dega e Krajes, do të organizohet edhe këtë vit.

“Manifestimi FESTA E KRAJES 2013 do të mbahet me datën 13 gusht 2013, të martën. Shkak për shtyrjen deri në ketë kohë ka qen muaji i madherueshëm i Ramazanit dhe festa e Fitër Bajramit”, deklaroi per portalin KrajaOnline Ali Gjeçbritaj, kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, dega e Krajës i cili është njëkohësisht kryetar i këshillit organizativ i këti manifestimi. /KrajaOnline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…