Të marten: KUVENDI I JASHTZAKONSHËM I AKSIONARËVE TË “RIVIERËS SË ULQINIT”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraAksionarët e Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Rivierane Ulqinit” do të deklarohen nesër në mbledhjen e jashtëzakonshme për Propozim vendimin me kompaninë “Karisma Hotels Adriatik”.

Këtë akt juridik e ka përpiluar Qeveria e Malit të Zi, e do të hyjë në fuqi të mërkurën, me 1 nëntor.

Nga Shoqata e aksionarëve pakicë pohojnë se propozimi i kontratës është i dëmshëm për të gjithë aksionarët dhe se, si i till, më herët ose më vonë do të anulohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…