Të martën në Prishtinë: Film për refugjatët e strehuar në Ulqin gjatë luftës në Kosovë 1998-1999

Te martën, me 26 hjetor 2023, në Prishtinë do të shfaqet premiera e filmit dokumentar “Në gjirin e Ulqinit”.

Filmi flet për refugjatët e strehuar në Ulqin gjatë luftës në Kosovë 1998-1999.

Filmi është realizuar nga organizata joqeveritare e njohur „Aksioni kundër dhunës dhe ndërtimi i paqes“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…