Të mërkurën në mëngjes: ULQINI DY ORË PA RRYMË

logo-epcgNga Elektro-distribucioni kanë njoftuar që të mërkurën herët në mëngjes komuna e Ulqinit do të jetë dy orë pa rrymë. Të gjithë konsumatorët do të jenë pa rrymë elektrike prej orës 4 deri në 6 të mëngjesit për shkak të punimeve në vendbanimin Bjelish në Tivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…