Të mërkurën në Podgoricë: FORUMI I BIZNESMENËVE TË MALIT TË ZI DHE TURQISË

Disa biznesmen nga Ulqini do të marrin pjesë të mërkurën në Forumin ekonomik i Malit të Zi dhe Turqisë, i cili do të mbahet në Podgoricë.

Forumin e organizon Dhoma e tregtisë e Malit të Zi (PKCG), në bashkëpunim me Zyrën për marrëdhënie tregtare të Ambasadës së Turqisë në Mal të Zi.

Siç është lajmëruar nga PKCG, tema qendrore e takimit do të jetë avancimi dhe zhvillimi i bashkëpunimit ekonomik të këtyre dy shteteve, me grumbullimin e biznesmenëve të interesuar, prezantimi i mundësive ekonomike, natyrore dhe investuese të Malit të Zi, si dhe intensifikimi i marrëdhënieve në mes të kompanive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë