Të mërkurën: NË SHTATOR FILLON PROJEKTI ME GJERMANËT

Uji, voda, VodacomNë kabinetin e kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka të mërkurën me 30 korrik do të mbahet konferenca për shtyp e cila do të organizohet me rastin e nënshkrimit të Kontratës me Konsultuesin e përzgjedhur në kuadër të Projektit të përkrahjes institucionale të NP “Ujësjellës dhe kanalizime-Ulqin”, është deklaruar për Portalin Ul-info nga “Vodacomi”.

Gazetarëve përveç kryetarit të komunës Fatmir Gjeka do ti drejtohet dhe ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq, drejtori ekzekutiv i Vodakomit Boris Vukoviq dhe drejtori gjeneral i kompanisë gjermane “Sachsenwasser” Juergen Wummel.

Siç theksohet, realizimi i këtij projekt me vlerë prej 971 mijë euro do të fillojë në shtator dhe do të zgjasë tre vite. Gjatë kësaj periudhë, kompania gjermane do t’i jap Ujësjellësit të Ulqinit përkrahje në realizimin e investimeve (rehabilitimi i rrjetit ekzistues dhe ndërtimi i rrjetit të ri të ujësjellësit, si dhe ndërtimi i rrjetit të kanalizimit) të cilat do t’i sigurojnë stabilitet financiar kësaj ndërmarrje publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer