Të mërkurën në Ulqin: HAPJA SOLEMNE E HOTELIT “CONTINENTAL”

Hotel ContinentalTë mërkurën, më 29 qershor, në ora 20, do të hapet solemnisht hoteli “Continental” në Ranë.

Si njoftuan qiramarrësit e këtij objekti, ai do të ketë katër yje, gjithsej 95 shtretër në 30 dhoma luksoze, të cilat kanë pamje në det dhe Kala.

Ato thanë se në këtë mënyrë u pasurua oferta turistike e Ulqinit për sezonin i cili është në prag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…