Të mërkurën në Ulqin: VIJNË KRYEMINISTRI DHE KRYETARI I KUVENDIT

Pristan Ulcinj, Rana Ulqin, KorzoNesër në orët e pasdites Ulqini do të jetë vendi më i rëndësishëm në Mal të Zi. Është paralajmëruar që të mërkurën në këtë qytet do të qëndrojnë kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq dhe kryetari i Qeverisë Millo Gjukanoviq, gjegjësisht liderët e Partisë socialdemokrate të Malit të Zi (PSD) dhe Partisë demokratike të socialistëve (PDS).

“Nesër vijnë Kryetari i PSD-së në MZ Ranko Krivokapiq, ministri i punëve të brendshme Rashko Konjeviq, ministri i komunikacionit dhe detarisë Ivan Brajoviq, drejtori gjeneral i Drejtorisë për administratë në MPB Abid Crnovrshanin. Shëtisni me ne në Ranë në ora 15:00”, thuhet në faqen e FB të Forumit rinor të PSD-së.

Pak më vonë, në ora 19, në Sallën e madhe të Qendrës për kulturë, do të mbahet promovimi qendror i PDS-së, në të cilën do të flasin lideri i kësaj parti Millo Gjukanoviq. Anëtarët, simpatizuesit dhe qytetarët janë të ftuar të marrin pjesë në “konventën fituese të PDS-së”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do