Të mërkurën: NIS TURNEU NË FUTBOLL TË VOGËL

Minifutboll, Mali fudbal, FutsalTurneu tradicional ndërkombëtar në futboll të vogël fillon nesër mbrëma në sallën e Shkollës fillore “Marshall Tito”.

Do të marrin pjesë 12 skuadra, të ndarë në dy grupe (“A”- Llolla, Sars, Bijtë e Shestanit, Zogaj, Vllaznia dhe Auto shkolla Shqekiq dhe “B”- Kraja, Castel Nikshiq, Ciling, D-Club, Tivari i moçëm dhe Ana e Malit).

Organizatorët thonë se Ulqinakët do të kenë mundësi që gjatë tërë muajit të kënaqen në ndeshje cilësore.

Të mërkurën fillon edhe turneu për junior në futboll të vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…