Të mërkurën panairi në Moskë: PRITEN MË SHUMË RUS

velikaplazatoulcinjPanairi i turizmit i mbajtur javën e kaluar në kryeqytetin e Ukrainës, Kiev, ka dëshmuar që këtë sezon do të udhëtojnë në pushime verore më pak mysafirë nga ky vend. Vitin e kaluar Ukrainasit përbënin rreth gjashtë për qind të mysafirëve në Mal të Zi.

Ndërsa këtë javë në Moskë fillon Panairi i turizmit i cili do të tregojë çfarë mund të pritet nga tregu rus. Punëtorët turistik shpresojnë që do të ketë më shumë Rus, sepse atyre është vështirësuar qëndrimi në Kroaci dhe vendet tjera të BE për shkak të vizave.

Në Moskë do të prezantohet dhe oferta turistike e Ulqinit. Vitet e kaluara shënohet rritja e numrit, e sidomos të fjetjeve të mysafirëve rus në rivierën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…