Të Mirat detare: CILËSI E JASHTËZAKONSHME E UJIT TË DETIT

Rezultatet e matjes të cilësisë së ujit të detit në 12 plazhe publike në rivierën e Ulqinit, e cila është kryer në fillim të kësaj jave, kanë treguar që janë jashtëzakonisht të mira.

Siç theksoj nga Ndërmarrja publike për menaxhim të mirave detare, në të gjitha plazhet cilësia e ujit të detit është shumë e lart, përveç në Plazh të vogël ku është pak më e ultë, gjegjësisht e klasës K2.

Nga kjo ndërmarrje kanë deklaruar që gjatë tërë sezonit do të kryhen kontrollet e rregullta të cilësisë së ujit të detit në plazhet publike në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…