Të mirat detare: FILLOI MONITORIMI I CILËSISË SË UJIT TË DETIT

deti, more, plazaNë 16 lokacione në plazhet përgjatë bregdetit të Ulqinit filloi monitorimi i cilësisë së ujit të detit.

Siç thonë nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare, ky process do të zgjasë deri në fund të shtatorit, gjegjësisht deri në fund të sezonit të larjes në det.

Si vitin e mëparshme, monitorimin do ta bëjë Institutit për biologjinë e detit nga Kotori, të cilin Të mirat detare e zgjodhën në tender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…