Të mirat detare: “JADRANI” DO TË NDËRTOHET DERI NË 2016

Panorama Jadran. Mala plazaNë ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare në Budve sot është nënshkruar marrëveshja për dinamikën e ndërtimit të hotelit “Jadran”, mëson Portali Ul-info.

Dy shtetas të Maqedonisë kanë blerë dje 95 për qind të aksioneve të firmës “Montenegro 2000”, ndërsa pesë për qind pronësi të kësaj firme i kanë “Të mirat detare”.

Me marrëveshje janë precizuar detyrimet e ndërsjellta, ndërsa thuhet që ky hotel luksoz do të ndërtohet deri në vitin 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…