Të mirat detare: KOMUNËS SË ULQINIT DERI TANI U PAGUAN 643.930 EURO

Morsko dobroNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare në këtë vit në territorin e komunës së Ulqinit kanë realizuar të ardhurat prej rreth 1,3 milion euro.

Në bazë të Ligjit për financimin e vetëqeverisjes lokale, Komunës së Ulqinit deri me 5 dhjetor u transferuan 50 përqind të të ardhurave, gjegjësisht 643.930 euro.

Siç thuhet në raportin e kompanisë, në Ulqin këtë vit u rregullua rruga qasëse në pjesën e pasme të Plazhit të madh.

Shtohet që vijojnë projektet e sanimit të ndiçimit publik në Mole tek kepi i Gjeranave, heqja e rërës me eskavator nga grykëderdhja e Bunës…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…