Të mirat detare: LICITIMI SHTYHET PËR MË 23 SHKURT

Plazhi i madh, Velika plaza.Procesi i limitimit për qiradhënien e plazheve në territorin e komunës së Ulqinit nuk u mbajt sot, mëson Portali Ul-info.

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare është njoftuar se personat fizik të cilët janë lajmëruar në shpalljen publike duhet të shlyejnë detyrimet ndaj administratave lokale në të cilat banojnë.

Por, ky kusht nuk ishte i vendosur në konkurs, prandaj disa persona ishin të pakënaqur.

Për këtë arsye u vendos që procesi i limitimit të kryhet në selinë e kësaj ndërmarrje në Budvë më 23 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…